8

8 Redenen voor

Softub spas staan voor ontspanning, comfort en maximale flexibiliteit – een manier om te relaxen en los te komen van de stressvolle en gehaaste levensstijl.

1. Portable

Softub is de nummer 1, wereldwijd, in portabiliteit voor verkrijgbare luxe whirlpools. Softub past in de tuin, binnen, op het terras en op het balkon. Kortom Softub kan overal worden geplaatst!

2. Eco & Zuinig

Softub Spa's zijn marktleider op het gebied van energiezuinigheid en recycling. The 'Hydromate' brengt de pomp, motor en de verwarming samen in één unit. Middels de warmte afgifte van de motor wordt het gefilterde water verwarmd, waardoor het energieverbruik minimaal is.

3. Fluisterstil

Geniet en Relax! Dankzij de Whisper Technology zijn alle Softub Motoren de stilste motoren die verkrijgbaar zijn, wereldwijd!

4. Sterk en duurzaam

De Softub is gemaakt van Polybond en de buitenkant is luxe afgewerkt met Leathertex, waardoor Softub betand is tegen de zwaarste belastingen en weersinvloeden. De Softub kan ondanks regen, zon en vorst altijd buiten blijven staan. Het hele jaar rond!

5. Eenvoudig onderhoud

De volautomatische cleaning functie van de ingebouwde Ozonator zorgt voor intensieve en hygiënische water reiniging. Hierdoor is het water constant zacht, helder schoon en fris!

6. Comfortabel

Softub is uniek in comfort en gebruik! Door het zachte en ruime ronde oppervlak biedt Softub een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort in alle gewenste zit- en ligposities.

7. Weerbestendig

Ongeacht of het regen, sneeuw, hitte of vorst is - Het robuuste buitenmateriaal kan elk weersegment aan. Softub staat voor permanente materiaalweerstand en kleurechtheid.

8. Stijlvol

De leather-look in State of Art kleuren gecombineerd met een omranding en trendy accessoires maakt dat Softub staat voor Design, Distinction and Qualtity. Softub voelt zich hierdoor in iedere omgeving thuis.