Over Softub

Softub, een echt wereldmerk! Softub Inc. is ruim 30 jaar geleden opgericht door Mr. Tom Thornbury in Los Angeles Carlifornia.

Fabrieken in California en Boston produceren jaarlijks duizenden van deze kwalitatief zeer goede, exclusieve, unieke en makkelijk (ver)plaatsbare Softub Spa's. Met een wereldwijd distributie netwerk is men in alle landen verzekerd van een kwalitatieve organisatie.

In Europa is de distributie, sales en marketing per land georganiseerd. Softub Nederland verzorgt de verkoop, leveringen en service via geselecteerde en kwalitatieve Softub dealers aan de Softub klant.

In Zwitserland is het international Marketing Center voor Softub Europa en Wereldwijd buiten USA & Canada gevestigd.

Door de groeiende internationale interesse voor kwaliteits spa's is Softub al marktleider in meerdere landen, en op weg naar een nummer 1 wereldpositie!

Softub voldoet aan alle huidige en toekomstige Energie voorschriften wereldwijd! Softub is op het gebied van energie zuinigheid en ecologie al ver vooruit op alle andere verkrijgbare spa merken.

Redenen voor

Softub spas staan voor ontspanning, comfort en maximale flexibiliteit – een manier om te relaxen en los te komen van de stressvolle en gehaaste levensstijl.

Softub Installatie

Gemakkelijk te transporteren, eenvoudig te installeren – je creëert zo je nieuwe oasis van wellness en wellbeing in een korte tijd.

Ervaringen

Vraag maar aan één van onze 1500 trotse en gelukkige Softub gebruikers in Nederland of aan één van de meer dan 100,000 Softub fans in over de gehele wereld!

Fotos

Click hier Softub fotos.

Videos

Click hier voor Softub videos.