Gebruikers ervaringen

Fam. Burgemeister:
We zijn zo blij met onze Softub! 

Mia van Meijer:
Hiervan genieten wij bijna elke dag. Snap niet waarom er niet in elke tuin op elk terras zo'n super heerlijke softub staat.!!!!! Voor de prijs hoef je het niet te laten ook niet voor het energie gebruik, want dat is minimaal.

Fam. Jansen:
Wij waren op zoek naar een “andere” spa en ons eisenpakket was simpel.
Deze spa moest zuinig zijn in zijn energieverbruik en nauwelijks geluid maken. Al snel kwamen wij er achter dat de Softub de enige juiste keuze is. 

Fam. Klooster:
De wens om een spa te plaatsen was reeds lange tijd aanwezig, de wens om de meterkast aan te passen niet. Na diverse proefsessies hebben wij besloten te kiezen voor een Softub. Deze spa is stekkerklaar en dus makkelijk te plaatsen. De buren weten nog steeds van niets, opvallend is namelijk het zeer lage geluidsniveau. Deze fluisterstille spa heeft een zeer lage instap, een aanrader dus voor mensen met slechte heupen en/of knieën.

Niels Kuhnen:
We hebben erg veel plezier van onze Softub, ook in de regen.


Fam. van der Steek:
Een drukke baan, het “managen” van een paardenstalling en lekker ontspannen lijken moeilijk met elkaar te combineren. Vanwege de lage instap en vooral zijn mooie design hebben wij een Softub aangeschaft. Iedere dag eindigt nu met 15 minuten voor onszelf, lekker bubbelen in de buitenlucht tussen de paarden. Een heerlijke ervaring!