Ervaringen

Heerlijk bubbelen!

Dit maal in Amersfoort hebben wij weer iemand blij mogen maken door een mooie Softub in de tuin te plaatsen. Want wie wordt er nou niet blij van warm water met bubbels!

Meer

Top ∧

Gebruikers ervaring

Fam. Klooster:
De wens om een spa te plaatsen was reeds lange tijd aanwezig, de wens om de meterkast aan te passen niet. Na diverse proefsessies hebben wij besloten te kiezen voor een Softub. Deze spa is stekkerklaar en dus makkelijk te plaatsen. De buren weten nog steeds van niets, opvallend is namelijk het zeer lage geluidsniveau. Deze fluisterstille spa heeft een zeer lage instap, een aanrader dus voor mensen met slechte heupen en/of knieën. 

Meer

Top ∧

Gebruikers ervaring

Mia van Meijer:
Hiervan genieten wij bijna elke dag. Snap niet waarom er niet in elke tuin op elk terras zo'n super heerlijke softub staat.!!!!! Voor de prijs hoef je het niet te laten ook niet voor het energie gebruik, want dat is minimaal. 

Meer

Top ∧

Gebruikers ervaring

Fam. Jansen:
Wij waren op zoek naar een “andere” spa en ons eisenpakket was simpel.
Deze spa moest zuinig zijn in zijn energieverbruik en nauwelijks geluid maken. Al snel kwamen wij er achter dat de Softub de enige juiste keuze is. 

Meer

Top ∧

Gebruikers ervaring

Fam. Burgemeister:
We zijn zo blij met onze Softub!  

Meer

Top ∧

Gebruikers ervaringen

Fam. van der Steek:
Een drukke baan, het “managen” van een paardenstalling en lekker ontspannen lijken moeilijk met elkaar te combineren. Vanwege de lage instap en vooral zijn mooie design hebben wij een Softub aangeschaft. Iedere dag eindigt nu met 15 minuten voor onszelf, lekker bubbelen in de buitenlucht tussen de paarden. Een heerlijke ervaring!

Meer

Top ∧

Fam. Pouw:

Fam. Pouw:
Na een drukke werkdag is het weer heerlijk opladen in de Softub!

Meer

Top ∧