12 maanden uw eigen Softub

Bent u benieuwd naar de Softub en wilt u haar echt leren kennen? Dan bieden wij u de terugkoopgarantie van Softub aan. Hieronder een korte uitleg van zowel de Refurbished Softub als ook de terugkoopgarantie.

Voor het ervaren van een Softub is er een speciale regeling mogelijk met 12 maanden terugkoopgarantie. Mocht u binnen 12 maanden, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn over de Softub kopen wij deze van u terug voor het het aankoopbedrag minus € 1.000,00. Indien u gedurende de 12 maanden de voorkeur geeft aan een nieuwe Softub, hanteren wij het volledige aankoopbedrag als de inruilwaarde. Op deze manier kunt u de Softub, gedurende alle seizoenen, optimaal ervaren bij u thuis, met een minimaal financieel risico.

Een Refurbished Softub is een bad dat bij de importeur retour is gekomen, vaak omdat de eigenaar een andere kleur of een heel ander type bad heeft aangeschaft. Voordat het bad bij een andere gebruiker wordt geplaatst wordt deze voorzien van een geheel nieuwe liner in een kleur naar keuze, voor zowel het bad als de deksel en motor. Verder is het bad compleet nagekeken, alle aan slijtage onderhevige onderdelen zijn vervangen, het bad heeft als het ware een grote beurt gekregen.

Op een Refurbished bad zijn de standaard garantievoorwaarden van toepassing. U krijgt 2 jaar volledige garantie welke uit te breiden is naar 4 jaar door onderhoud met de door Softub Nederland aanbevolen onderhoudsproducten. Daarnaast geeft Softub Nederland een coulanceregeling gedurende de eerste 10 jaar. Bij normaal gebruik behoort een Softub gedurende deze periode u zorgeloos plezier te geven van warme bubbels bij u thuis.

Interesse opgewekt en/of vragen? Laat het ons weten via de live chat of middels het contactformulier. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in Baarn of Doorn, wij geven u dan graag persoonlijk antwoord op al uw vragen.


Gewenste datum(maximaal 5 dagen):

Comment: