Toebehoren Softub

Om producten te bestellen voor uw Softub kunt u het formulier onderaan de pagina invullen. U krijgt vervolgens een factuur via de mail toegestuurd. Voor overige vragen kunt u ook onderstaand formulier invullen, dan helpen wij u graag verder.

Onderhouds producten Softub

Softcare onderhoudspakket
€ 179,00

Dit Water Onderhouds Pakket bestaat uit 2 flaconnen Softcare, 2 bussen Chloor Granulaat, 1 bus Filterreinigingstabletten, 1 maatschepje, 1 maatbeker en gebruiksaanwijzing. Dit alles verpakt in een afsluitbare emmer.

Great barrier microban filter
€ 74,00

Hoge temperaturen en de natte omgeving van uw Softub zijn een doelwit voor de groei van bacteriën. Great Barrier filter remt de groei van bacteriën die kleurgeuren en aantasting van het filter kunnen veroorzaken. De unieke continue antimicrobiële reinigende werking van Microban maakt het spafilter gemakkelijker schoon te maken, houdt het frisser tussen de reinigingen door en zorgt voor een langere levensduur van het filter.

Test strips
€ 14,95

Eenvoudige controle van de volgende watereigenschappen zonder testapparaat! 4 in 1 waterteststrips om te testen: vrij chloor, pH-waarden, totale alkaliteit en cyanuurzuur.

Aerospace
€ 25,90

Aerospace is een onderhoudsmiddel voor de bescherming van uw Softub. Middels deze spray met verstelbare spray kop wordt er een extra UV en vuilafstotende beschermlaag aangebracht. Aerospace heeft beschermingsfactor SPF40. Het voorkomt uitdroging, scheurtjes en verkleuring door blootstelling aan de zon.

Scumbug
€ 10,90

De Scumbug voorkomt automatisch vieze randen in de Softub. Het houdt zwarte randen tegen en neemt eventueel schuim op.

Wonderflower
€ 10,90

De wonderflower voorkomt automatisch vieze randen in de Softub. Het houdt zwarte randen tegen en neemt eventueel schuim op.

Softub care set
€ 44,50

De Softub Vinyl Cleaner, om de buitenvoering van uw Softub diep te reinigen en de Softub Vinyl Conditioner om de buitenvoering zacht en soepel te houden. Verleng de levensduur van uw Softub-spa en zorg voor een tedere reiniging.

Blauwe filtersok
€ 19,90

De filtersok beschermt het filter van uw Softub en voert de voorfiltering uit. Het is wasbaar en kan ook eenvoudig worden vervangen.

Pearl filtersok
€ 19,90

De filtersok beschermt het filter van uw Softub en voert de voorfiltering uit. Het is wasbaar en kan ook eenvoudig worden vervangen.

Filter reiniging tabletten
€ 24,95

De Filter reinigings tabletten zorgen voor het doden van de bacteriën en algen. Hierdoor kunt u het filter hergebruiken en kan het zijn werk weer optimaal doen.
Nu een speciale actie waarbij u er 1 besteld en er 1 gratis bij opgestuurd krijgt!

Flacon softcare
€ 65,00

Softcare, slechts één dosis per week reinigt het water en geeft het de nodige chemische balans. Vieze randen, gladde oppervlakken, schuimvorming en kalkaanslag wordt verwijderd.

Chloor granulaat
€ 19,90

Chloor granulaat wordt gebruikt voor de desinfectie van het water en zorgt ervoor dat dit altijd mooi helder en schoon is. Vanwege de gedoseerde werking van het chloorgehalte in het water wordt deze verlaagd tot een minimum. De bijgevoegde lepel zorgt een gecontroleerde dosering.

Spa Vac
€ 89,00

De Spa Vac is een stofzuiger die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in whirlpools. De Spa Vac is uitschuifbaar tot een lengte van ca. 2,30 m. Om zo de bodem van uw Softub goed te kunnen reinigen. De Spa Van werkt zonder gebruik van stroom.

Banisan
€ 19,90

Banisan dient voor het ontkalken en reinigen van de Softub. Het lost hardnekkige verkalking in de jets en het buizenstelsel van het bad. Uitstekend om kalk in uw jets en buizenstelsel te voorkomen.

Filter met grote opening
€ 69,00

Filter (5020) is speciaal voor de Softub gemaakt en kan heel makkelijk op de water-inlaat worden geplaatst. Het Filter is geschikt voor Softub modellen vanaf 2009.

Filter met kleine opening
€ 69,00

Filter (5015) is speciaal voor de Softub gemaakt en kan heel makkelijk op de water-inlaat worden geplaatst. Het Filter is geschikt voor Softub modellen van voor 2009.

Accessoires

Estelle filter cleaner
€ 159,95

Wil je optimaal genieten van je spa of hot tub, dan is het belangrijk om je filters goed schoon te houden. Met de Estelle filter cleaner reinig je de filters snel en gemakkelijk, zonder chemicaliën.

booster seat
€ 49,00

Een opblaasbaar kussen

Softub hoes
vanaf € 290,00

Een hoes voor je Softub. Beschikbaar in 4 maten. 1. Sportser/Legend, 2. Resort/Portico, 3. Sportser/Legend met omranding, 4. Resort/Portico met omranding.

Instapbeugel
€ 179,00

Een handige instapbeugel om gemakkelijk in en uit je Softub te stappen.

Set spa deluxe crystals (4 stuks)
€ 24,90

Crystals

kussen
€99,00

Comfort in uw spa, luxe hoofdsteun voor optimale nekondersteuning. Beschikbaar in meerdere kleuren bijpassend bij de kleur van uw bad.

Deksellift
€ 399,00

Om de deksel van je Softub makkelijk kwijt te kunnen zonder dat hij vies wordt, kun je je deksel in deze handige deksellift plaatsen.

Bestel formulier

Voor de verzendkosten van uw pakket verrekenen wij de volgende kosten: tot 10 kg €12,95, boven de 10 kg €19,25

Aantal

Aantal

Gelukt! Uw order is ingezonden, u ontvangt binnenkort een mailing van ons met daarin de factuur. Zodra deze betaald is sturen wij het pakket naar u toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.